top of page

Beveiliging van uw bedrijf of organisatie:
uw veiligheid is onze reputatie

Van toegangscontrole tot alarmsystemen tegen inbraak en brand

CORPORATE BEVEILIGING

Naast beveiliging voor woningen zijn we ook gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor bedrijven en grote organisaties. Hierbij richten wij ons op een procesmatige aanpak van uw project, ook wanneer het om een grootschalige opdracht gaat. 

We kunnen u via een contract gegarandeerde hersteltermijnen verzekeren. We beschikken steeds over een wisselstukkenvoorraad om u snel verder te helpen bij problemen en zijn 24/7 bereikbaar voor interventies.

toegangscontrole en alarmsystemen voor bedrijven Alvem Security
 toegangscontrole - Alvem Security

VEILIGE, FLEXIBELE TOEGANGSCONTROLE

Controleren wie uw gebouw of terrein betreedt en wanneer? 

Alvem Security zorgt voor een groot veiligheidsgevoel met een elektronische toegangscontrole. Hierin gingen enkele grote nationale spelers en zelfs internationale organisaties u al voor die hun toegangscontrole aan ons toevertrouwden. 

We zijn dan ook gecertificeerd installateur en partner van NEDAP en DINEC. NEDAP heeft een high-end aanbod, met grote namen als referentie. Onze toegangscontroles kunnen zowel lokaal met een eigen server als in onze cloud geplaatst worden. We beschikken bovendien over een in eigen huis ontwikkelde oplossing voor het aanmelden en beheren van bezoekers via QR-codes.

meer

BRANDBEVEILIGING VOOR KLEINE BEDRIJVEN

Kleine bedrijven moeten niet altijd kiezen voor een BOSEC-goedgekeurde brandbeveiliging. Zo volstaan vaak brand- en rookdetectoren, die ook op uw inbraakalarm kunnen aangesloten worden. Zo wordt u ook verwittigd wanneer u zelf niet ter plaatse bent.

BRANDBEVEILIGING VOOR GROTERE BEDRIJVEN, HORECA, WINKELS, STUDENTENHUIZEN

Bij Alvem Security bent u zeker van brandbeveiliging die de brandweer en verzekeringen voorschrijven: we plaatsen alleen BOSEC-goedgekeurde brandbeveiliging volgens de NBN S21-100 Belgische brandnormen.

camerabewaking - Alvem Security

CAMERABEWAKING VOOR BEDRIJVEN

Beelden registreren en opnemen? Schade of misdrijven achterhalen? Nummerplaatherkenning of gezichtsherkenning voor het openen van poorten of deuren in uw bedrijf? Personen tellen in uw winkel? Slimme camera’s plaatsen voor inbraakdetectie? Uw terrein of parking doeltreffend beveiligen? 

Wij kunnen uw camerabewaking implementeren op maat van uw noden. Hierbij helpen we u om steeds aan de huidige regelgeving rond camerabewaking en GDPR voldoen.

NOOD AAN CORPORATE BEVEILIGING?

Contacteer Alvem Security voor een bezoek bij u ter plaatse en een vrijblijvende offerte.

bottom of page